Кобрата ухапа Кличко: Аз съм си на мястото, не като него - с "модерна сексуална ориентация"


Кобрата ухапа Кличко: Аз съм си на мястото, не като него - с "модерна сексуална ориентация"

3114 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев отговори на нападките на Тайсън Фюри, който е следващият съперник на Владимир Кличко. Англичанинът обяви, че Пулев е излязъл с вдигнати ръце в мача си с украинеца и е стоял пред него като боскова круша.

"Фюри е клоун и палячо. Имаше възможност да се пробва с мен за европейската титла, но се отказа, а аз бях готов да се бием. Живот и здраве, пътищата ни рано или късно ще се пресекат. Тогава ще говорим на ринга. Той не е нещо особено, но много лае. Въпреки всичко мисля, че има шансове да победи Владимир Кличко, който не е непреодолим", заяви Кобрата, цитиран от "България Днес".

Пулев потвърди, че ще се завърне на ринга следващия месец. Той ще се боксира на 26 септември в Германия. Съперникът все още не е ясен. Това ще бъде първи негов мач от двубоя с Кличко през ноември 2014 година.

"Имам желание да изляза срещу класен противник, но не зависи само от мен. Всичко ще се нареди постепенно. Съществува вероятност отново да атакувам европейската титла, но всичко с времето си".

Кубрат отговори и на нападките от Кличко, който попита къде сега е българинът.

"Аз съм на мястото си, а не съм като него с "модерна" сексуална ориентация", отвърна Кобрата.

Той говори и за съвместната си работа с новия си треньор Ули Вегнер.

"Започваме да се разбираме все по-добре. Той е много добър треньор и има страхотен поглед върху бокса. Работим върху защитата и други работи. Ще мине време, за да надградим, защото нещата не стават за две седмици или месец", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички