Новото начало за Тервел Пулев


Новото начало за Тервел Пулев
Снимка: БГНЕС

988 0

"Действително има емоция, една нова стъпка за мен, което ме мобилизира допълнително и ми дава сили, защото това е ново начало за мен", сподели българският боксьор Тервел Пулев, който в събота ще направи своя дебют на професионалния ринг, предаде репортер на БГНЕС.

По-малкият брат на Кубрат Пулев ще излезе на ринга в столичната зала "Арена Армеец" срещу хърватина Томислав Рудан в 6-рундова битка в полутежка категория, а преди днешната конференция той получи своя професионален лиценз.

"Действително има емоция, една нова стъпка за мен, което ме мобилизира допълнително и ми дава сили, защото това е ново начало за мен. Ако трябва да съм честен, не знам много за съперника си.

Гледахме негови мачове, основният разбор, който направихме, беше от статистиката му и от това, че загубите му не са с нокаут, което означава, че играе цели мачове. Човекът не идва, за да свърши един рунд и да си тръгне, ще играе, не е за подценяване. Припомням пак, че наша млада надежда загуби при профидебюта си с нокаут и след това се чуди къде да играе, при професионалистите или при аматьорите.

Ситуацията не е за подценяване, човекът може да е с отрицателен баланс, но това не е мотив да подценяваме. Още повече, че ще има пълна зала, ще има емоция, атмосфера, хората ще искат зрелище от наша страна. Ние трябва да спазваме тактическата дисциплина, която сме построили с Владислав Бояджиев. Изключително съм горд, че ще взема участие в тази гала заедно с Кобрата", каза Тервел на официалната пресконференция днес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички