ММА бойци нахлуха в Министерството на спорта


ММА бойци нахлуха в Министерството на спорта
Снимка: интернет

2267 0

Състезатели по ММА са нахлули в Министерството на спорта, съобщава dnews. Според информацията шефът на родната федерация по ММА Станислав Недков - Стъки е поискал среща с министъра на спорта. Такава обаче не е била уговорена предварително, което е било и причината от министерството да подадат сигнал до 112. На мястото са пристигнали полиция и жандармерия. 

Смята се, че повод за действията на Недков обаче са разкритията в спортното минситерство. Говорителят на служебното правителство Антон Кутев заяви, че Недков е получил над 1 милион лева, 200 000 от които за спортния клуб, както и още 220 000 като НПО. 

"Гънейки се като червей стоеше на пресконференцията. Всички видяхме колко го беше срам, защото той е председател на федерация. Знае за какво става въпрос. Знае, че тези пари не отиват при председателя на федерацията, а при момчетата в клубовете. И знаейки, че говорителят Кутев говори глупости, се гънеше като мишок там до него и го беше срам да стои", каза Недков пред обществената телевизия.

Бившият ММА състезател заяви, че ще съди Кутев за това, което е изнесъл в публичното пространство, и което според Недков не отговаря на истината.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички