ММА бойци нахлуха в Министерството на спорта


ММА бойци нахлуха в Министерството на спорта
Снимка: интернет

1517 0

Състезатели по ММА са нахлули в Министерството на спорта, съобщава dnews. Според информацията шефът на родната федерация по ММА Станислав Недков - Стъки е поискал среща с министъра на спорта. Такава обаче не е била уговорена предварително, което е било и причината от министерството да подадат сигнал до 112. На мястото са пристигнали полиция и жандармерия. 

Смята се, че повод за действията на Недков обаче са разкритията в спортното минситерство. Говорителят на служебното правителство Антон Кутев заяви, че Недков е получил над 1 милион лева, 200 000 от които за спортния клуб, както и още 220 000 като НПО. 

"Гънейки се като червей стоеше на пресконференцията. Всички видяхме колко го беше срам, защото той е председател на федерация. Знае за какво става въпрос. Знае, че тези пари не отиват при председателя на федерацията, а при момчетата в клубовете. И знаейки, че говорителят Кутев говори глупости, се гънеше като мишок там до него и го беше срам да стои", каза Недков пред обществената телевизия.

Бившият ММА състезател заяви, че ще съди Кутев за това, което е изнесъл в публичното пространство, и което според Недков не отговаря на истината.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


Професор посочи 8-те фактора за изпълнение на успешни дузпи след мача

В плейофите на Евро 2020 цели 3 мача завършиха с изпълнение на дузпи след равенство в основното време и продълженията....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама