Мирослав Кирчев се класира на полуфинал на световното по кану-каяк


Мирослав Кирчев се класира на полуфинал на световното по кану-каяк
Снимка: БГНЕС

2257 0

Спортният талант на "Еврофутбол" Мирослав Кирчев се класира на полуфиналите на Световното първенство по кану-каяк в Милано.

В олимпийската дисциплина на 1000 метра едноместен каяк Миро се справи в конкуренцията във втората серия и финишира първи с време 3:33.797 мин.

Напред продължават Василий Погребан от Русия, Фабио Фис от Швейцария, Мартин Нател от Швеция и Агустан Вернис от Аржентина. Мирослав е световен вицешампион в дисциплината от първенството на планетата в Москва през 2014 година.

25-годишният русенец ще се състезава и на 500 метра, където утре от 13.30 часа е стартът на неговата 5-та серия. В италианския град ще се раздават квоти за Олимпийските игри в Рио де Жанейро догодина.

Друг Спортен талант на "Еврофутбол" – Даниел Николов, не показва най-доброто, на което е способен на Световното първенство по ветроходство до 21 години в Медемблик (Холандия). 19-годишният варненец заема предпоследното място в клас Лазер Стандарт след проведени 6 гонки. Състезанието продължава до събота. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички