Мирослав Кирчев е спортен талант №1 на Еврофутбол


Мирослав Кирчев е спортен талант №1 на Еврофутбол

2357 0

Мирослав Кирчев е Спортен талант №1 на "Еврофутбол" – това стана ясно днес, на официална церемония по закриването на програма "Спортни таланти" за 2014 г. в Playground в Paradise Center в София.

Русенецът бе избран измежду 33-мата млади атлети от медийните партньори на инициативата, като събра най-висок сбор точки – 132. Той получи множество награди от компанията, сред които и чек на стойност 800 лева. "Благодаря на "Еврофутбол" за подкрепата, желая весели празници на всички!", сподели развълнуваният Мирослав, след като получи наградата си. Ето и имената на останалите спортисти в десетката:

2. Митко Ценов, лека атлетика със 118 точки и сума от 600 лева;

3. Десислава Георгиева, академично гребане с 68 точки и 400 лева;

4. Денислав Коджабашев, тенис на маса за хора с увреждания с 64 т. и 300 лева;

5. Михаил Христов, лека атлетика за хора с увреждания с 60 т. и 300 лева;

6. Виолета Генчева, джудо, самбо и сумо с 53 т. и 300 лева;

7. Боян Савов, скокове във вода с 52 т. и 200 лева;

8. Георги Божилов, академично гребане с 46 т. и 200 лева;

9. Лидия Иванова, плуване с 45 т. и 200 лева;

10. Денис Димитров, лека атлетика с 44 т. и 200 лева.

18 медии дадоха своя глас в анкетата за Топ 10 на Спортните таланти на "Еврофутбол". За първо място бяха присъждани 10 точки, за 2-ро – 9 точки, за 3-то – 8 точки и така до 10-о място. За номер едно бе обявен този с най-висок сбор точки.

Управителят на "Еврофутбол" Екатерина Михайлова имаше честта да награди Спортните таланти, които попаднаха в Топ 10 на журналистическата класация.

На събитието присъстваха всички спортисти, с изключение на тези, които са на лагер или на които им предстои състезание, какъвто е случаят с Митко Ценов и Милица Мирчева, които ще участват на Европейското първенство по крос кънтри в Боровец на 14.12.2014 г.

Моменти от победите на атлетите, радостта и емоцията от успехите им бяха представени на огромна видеостена в залата на Playground. Всеки един от тях получи подаръци от компанията, както и станалият вече традиционен сребърен медал – символ на програмата. На церемонията бе обявен и луксозният календар Спортни таланти, който промотира по един спортист от олимпийските спортове в един кратък миг от неговото представяне в залата, игрището, морето, басейна, пистата или гребния канал.

Сред гостите на церемонията беше параолимпийката ни Стела Енева.

Четвъртото поредно издание на програма "Спортни таланти" ще бъде обявено официално в първите дни на 2015 година на официалната интернет страница на "Еврофутбол" –www.eurofootball.bg, раздел "Печелиш и помагаш".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички