"Еврофутбол" представи "Спортни таланти" на конгрес в НСА


"Еврофутбол" представи "Спортни таланти" на конгрес в НСА

2379 0

Днес "Еврофутбол" представи своята програма "Спортни таланти" на VII-ия Международен научен конгрес "Спорт, стрес, адаптация", които бе от 9–ти до 11-ти октомври в Националната спортна академия "Васил Левски" в София.

Букмейкърската къща е спонсор на проявата, която събра известни личности от света на спорта и физическата култура от цял свят. Паралелно с нея се проведе и IX-ия Европейски конгрес на Международната федерация по физическо възпитание /FIEP/, чийто домакин отново бе НСА.

Като пример за добра практика, "Еврофутбол" получи възможността да презентира идеята за "Спортни таланти" - възникването, организацията и ползите от програмата. Елица Иванова, "Връзки с обществеността" на компанията и Камен Минков – Спортен талант, параолимпиец, лекоатлет и златен медалист при младежите в щафетата 4х100 метра на Световните игри за хора на инвалидни колички и с ампутации в Стоук Мандевил, Англия през август тази година разказаха повече за инициативата пред присъстващите. " ..Изключително съм благодарен на "Еврофутбол" за това, че съм част от програма "Спортни таланти", защото ми спасиха сезона. Освен финансиране, програмата ми донесе самочувствие и увереност за това, което правя...", сподели Камен.

Сред гостите и лекторите в тридневната програма бяха и: Рандъл Уилбър – от Олимпийския център за обучение в Колорадо спрингс; Франк Дик - един от най-добрите лектори във Великобритания, бивш треньор на Дейли Томпсън, Катарина Вит и Борис Бекер; Кен Хардман - почетен професор в Университета в Уорчестър, Великобритания, експертен съветник в ЮНЕСКО, Световната здравна организация и МОК в областта на училищното физическо възпитание и развитието на спорта и други.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички