Медиите в Германия съсипаха Кобрата, "Дейли мейл" го пожали


Медиите в Германия съсипаха Кобрата, "Дейли мейл" го пожали

4815 0

Кубрат Пулев получи тежки критики от германските медии след загубения сблъсък срещу Владимир Кличко в Хамбург, пише "Преса". В особено остър тон бяха материалите на в. "Ди Велт“ и електронното издание "Фокус“. "Българинът бе непобеден в предишните си 20 мача, но срещу Кличко усети какво е да се състезава в боксовата Шампионска лига. Коментарите по адрес на украинеца преди мача, че Владимир е момиче, на практика изиграха лоша шега на Пулев и само амбицираха шампиона. При всички положения Кубрат няма да забрави тежкото поражение в Хамбург до края на живота си“, коментира "Ди Велт“.

От "Фокус“ иронизираха прякора на родния боксьор. "Кобрата няколко пъти "целуна" ринга, преди да остане да лежи неподвижен в петия рунд", отбеляза електронната медия.

Най-тиражният германски вестник - "Билд“, също не пожали Кубрат. "Кличко прати Пулев в болница за ужас на хилядите българи по трибуните на препълнената зала в Хамбург. На фона на показаното от двамата на ринга изказването на Пулев след мача, че съперникът му е имал късмет в съботната вечер, е меко казано изненадващо и странно“, написа таблоидът.

За разлика от германските медии британският вестник "Дейли мейл“ намери положителна страна в представянето на Кубрат, която подчерта в репортажа си за мача: "След като бе свален на пода два пъти още в първия рунд, българинът показа характер, изправи се и продължи да се бори. Пулев демонстрира добра издръжливост.“

Сайтът на американската спортна телевизия "И Ес Пи Ен“ определи победата на Кличко като "рутинна“. "Досега всички си мислехме, че дясната ръка е силната на Владимир. Е, и четирите пъти, в които той свали Пулев на земята, го направи с лявата“, отбеляза медията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички