Германец шамароса украинец заради Кобрата


Германец шамароса украинец заради Кобрата

3560 0

Докато на ринга Владимир Кличко тръгна още в първия рунд с желанието час по-скоро да приключи с Пулев, в трибуните също бе горещо, пише "Преса". Един от най-колоритните фенове в залата бе германец, фен на българина, с огромна татуировка на кобра върху гърба си.

50-годишният Макс искрено се радваше на всеки нашенец с българско знаме, бързаше да го заговори и да покаже татуировката си. Многократното сваляне на фланелката му не се понрави на охраната, която го предупреди да охлади страстите. Фенът на Кобрата приемаше забележките с усмивка. Немецът се дереше с акцент и скандираше "Сърце, душа за България“, а при излизането на Кличко на ринга го посрещна, размахвайки средни пръсти.

Емоциите му взеха връх в първия рунд, когато Пулев падна в нокдаун, а през една седалка от него украинец имаше неблагоразумието да скочи на крака и да развее синьо-жълтото знаме. Тогава просто му заши такъв шамар, че потърпевшият седна, без да реагира. Бодигардовете обаче безмълвно измъкнаха Макс в коридора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички