Мечтаният сблъсък Кубрат Пулев - Антъни Джошуа има дата, място, но и едно условие


Мечтаният сблъсък Кубрат Пулев - Антъни Джошуа има дата, място, но и едно условие
Снимка: БГНЕС

4075 0

Кубрат Пулев може да се бие за световната титла на IBF още през тази година. Ако Владимир Кличко откаже реванша си срещу Антъни Джошуа, то Кобрата ще се изправи срещу британския феномен на 28-и октомври в Кардиф.

Информацията идва лично от мениджъра на Джошуа - Еди Хърн, който за пореден път говори за потенциалния двубой срещу Владимир Кличко. Оказва се, че украинецът отказва да се бие на Острова и е възможно реваншът да се провали, ако двете страни не се споразумеят за двубой в Лас Вегас или друга дестинация.

"Лас Вегас е фаворит сред градовете-претенденти да бъде домакин на реванша между Антъни Джошуа и Владимир Кличко", заяви Хърн по повод предстоящия мач на шампиона.

"През следващите две седмици ще определим датата и мястото. Според мен, Кличко ще се съгласи да проведе реванша, ако той се проведе в чужбина. Не мисля, че той ще иска да се боксира в Кардиф. Струва ми се, че Владимир ще се съгласи на реванш, защото той се радваше на последното събитие и ще иска да участва в още една голяма битка.

Не мисля, че в този случай парите за него имат значение. Мястото на реванша може да бъде Вегас, може да е Лагос (Нигерия), но от гледна точка на логистиката първият вариант е най-добър.

Ако Владимир не иска да проведе този двубой, то Антъни Джошуа ще се бием с официалния претендент на IBF КУбрат Пулев на 28 октомври в Кардиф", категоричен е Хърн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички