Макгрегър: Записах името си в историята за пореден път!


Макгрегър: Записах името си в историята за пореден път!
Снимка: Getty Images/Guliver

2298 0

ММА-звездата Конър Макгрегър се засипа сам с похвали, след като нокаутира Доналд Серано "Каубоя" при завръщането си в октагона след повече от една година пауза. Двубоят в Лас Вегас бе пълно разочарование за феновете, след като ирландецът имаше нужда само от 40 секунди, за да откаже своя опонент и да запише 22-ра победа в UFC.

"Днес пренаписах историята, поставих нов рекорд. Аз съм първият UFC боец в историята, който записва победи с нокаут в три различни категории, така че съм много горд с този факт. Доналд държи рекорда за най-много нокаути с ритник, така че се радвам, че успях да го сваля с ритник", коментира Макгрегър след двубоя.

"Кой друг сменя категориите като мен и нокаутира съперниците си? Ръководството на UFC може да отнема титлите на хората и да си измисля някакви нови пояси, за да се опита да копира моя статут на истински шампион, но те не могат да подаряват на хората победи с нокаут в различни категории. Записах името си в историята за пореден път", допълни скандалният боец.

За евентуални следващи съперници на 31-годишния боец са спрягани Камару Усман и Хорхе Масвидал, а босът на UFC Дана Уайт разкри, че вече работи по организирането на реванш между Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов след победата на руснака през октомври 2018. "Всеки от тези дребни приказливи глупаци може да си го получи", заяви ирландецът. А кой може да е следващият му съперник вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички