Макгрегър vs Мейуедър - Чия жена е по-привлекателна (ВИДЕО + СНИМКИ)


Макгрегър vs Мейуедър - Чия жена е по-привлекателна (ВИДЕО + СНИМКИ)
Снимка: Gulliver/GettyImages

3052 0

Тази година ще се проведе поредният зрелищен боксов мач, като на 26 август един срещу друг ще се изправят Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър. Двамата ще премерят сили в зала "T-Mobile Arena" в Лас Вегас според правилата на професионалния бокс.

40-годишният американец никога не е губил на ринга, записвайки 49 победи от 49 мача. Шампионът от UFC пък никога не е излизал в боксов мач, било то аматьорски или професионален.

Зрелището обаче е гарантирано, тъй като и двамата са мотивирани до краен предел да докажат кой е по-добър на ринга. Битката между тях стартира още в момента, в който мачът бе потвърден, като двамата често си скрояват номера, които според мнозина минават нормалната граница.

Преди седмица Мейуедър си позволи да разпилее куп банкноти върху ММА боеца, които в последствие се оказаха фалшиви.

Отговорът на ирландеца не закъсня. Шампионът от UFC обеща, че ще облече костюм, с който да провокира съперника си и обещанието бе спазено.

Преди дни пък Макгрегър облече екип на баскетболния Голдън Стейт Уориърс, като преди години се заговори, че играч на въпросния отбор е преспал с жената на боксьора. От тук се породи и въпросът "Чия половинка е по-красива?", като това може сами да прецените в ГАЛЕРИЯТА НА SPORTLIVE.BG.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички