Съперникът на Багата пита феновете си как да приключи с него


Съперникът на Багата пита феновете си как да приключи с него
Снимка: Getty Images/Guliver

3442 0

Легендарният боец в смесените бойни изкуства Жуниор дос Сантос подходи надменно към предстоящия си двубой в българската ММА-звезда Благой Иванов-Багата. Двамата се изправят един срещу друг на 14 юли в Бойси, Айдахо, в основна битка на събитието UFC Fight Night 133.

Бразилецът пусна туит, в който пита феновете си по какъв начин искат да приключи с българския си съперник - успех с нокаут, задушване или 5-рундово съдийско решение.

Багата е в серия от 5 поредни победи, като направи 4 успешни защити на титлата си в тежка категория под банерите на World Series of Fighting и Professional Fighters League. В кариерата си боецът ни има само една загуба и 16 победи, в това число срещу ветерани от UFC като Лавар Джонсън, Шон Джордан и Рико Родригес.

Жуниор дос Сантос е бивш световен шампион на UFC в тежка категория през 2011 г. Тогава той нокаутира мексиканеца Кейн Веласкес, но загуби трофея в реванша. Бразилецът е последният, победил настоящия шампион на организацията Стипе Миочич, като това се случи през 2014 г., припомня "Дарик".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички