Майк Тайсън сяда във ВИП-ложата на мача Кобрата - Кличко?


Майк Тайсън сяда във ВИП-ложата на мача Кобрата - Кличко?
Снимка: Getty Images / Guliver

3151 0

Най-младият световен шампион в историята на професионалния бокс в тежка категория Майк Тасън ще бъде специален гост на мача за титлата на IBF между Владимир Кличко и Кубрат пулев. Динозавъра е получил ВИП-покана от организаторите от "К2 Промоушънс" и се очаква да се появи в ложите на "О2 Арена" в Хамбург на 6-и септември.

Според сайта Fightingnews освен Животното, на срещата ще присъстват още куп знаменитости. Очаква се в залата да бъде и един от най-великите промоутъри в историята Дон Кинг, организирал великия мач между Мохамед Али и Джордж Форман през 1974 година в заир (сега ДР Конго).

"Нормално е на такива мачове да има известни хора. Ще се радвам, ако Тайсън наистина дойде да ме гледа. Още по-доволен ще бъда, ако победя пред очите му", коментира пред "Меридиан мач" Кобрата.

В момента нашият се готви в Германия, където ще остане до самата битка. Пулев обясни, че всичко върви по план и с всеки изминал ден формата му се подобрява. В същото време Кличко е на подготовка в САЩ. Очаква се шампионът в четири различни версии да пристигне в германия в края на месеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички