Михаил Таков: "Контузията" на Владимир Кличко не е случайна


Михаил Таков: "Контузията" на Владимир Кличко не е случайна
Снимка: БГНЕС

93214 2

Треньорът на Кубрат Пулев - Михаил Таков, потвърди съмненията за режисиране на скандалния сблъсък между Владимир Кличко (Укр) и Шенън Бригс (САЩ).

В събота двамата боксьори се засякоха в италиански ресторант. Американецът започна да яде от храната на световния шампион, който изля чаша с вода върху главата на ветерана. Бригс скочи на бой. Двамата бързо бяха разтървани. Целият екшън беше заснет на клип. В края на видеото се вижда как Владимир гледа притеснено и разтръсква дясната си ръка. При евентуална контузия почти сигурно двубоят с Кубрат Пулев няма да се състои на 6 септември.

"Всичко е възможно - коментира ситуацията Михаил Таков пред "България Днес". - Как така Владимир случайно отива да яде в един ресторант, а Бригс го намира? На всичкото отгоре има и камера, която е заснела всичко от началото до края. Толкова случайности не са нормални."

Няколко дни преди инцидента Бригс отново се сблъска с Кличко. Този път в боксовата зала. Тогава двамата бяха разтървани. Украинецът пусна видео от екшъна в своите социални мрежи.

"Вчера имах специален гост. Малко бой в залата", написа световният шампион.

Ден след инцидента Кличко пристигна в Европа. Все още няма официална позиция от него за здравословното му състояние.

"Поведението на господин Бригс винаги е било доста забавно, но сега забавата бавно приключва", беше единственият коментар от мениджъра на Владимир - Бернд Бьонте.

Подобен сценарий се разви в края на 2010 г. Тогава Кличко подписа договор за мач с Дерек Чисора. Малко след това украинецът се контузи. Контрактът беше разтрогнат. Вместо с Чисора световният шампион излезе на ринга срещу Дейвид Хей.

"Нямам представа какво е записано в договора за мач между Кличко и Кубрат - обясни Михаил Таков евентуалната развръзка при контузия на украинеца. - Има вариант да бъде насрочена нова дата."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички