Лукас Браун: Време е Пулев да отстрани Кличко от върха


Лукас Браун: Време е Пулев да отстрани Кличко от върха
Снимка: Getty Images/Guliver

2786 0

По-малко от два месеца остават до боя между Кубрат Пулев и Владимир Кличко, от който ще се разбере кой е по-достоен да се нарича световен шампион в тежка категория. Мачът е на 15 ноември в Хамбург, а американските медии затвърдиха впечатленията, че не симпатизират на стила на украинеца.

"Пулев има психиката и уменията да бие Кличко. Българинът може да донесе промяната и да внесе свежест. Кличко доминира почти от 10 години, но това само превърна тежката категория в ужасна скука“, пише в анализ преди битката в 16-хилядната "О2“ специализираният американски сайт за спорт "Блийчъррипорт“, цитиран от вестник "Преса".

Медията дава думата на американския ветеран Лукас Браун, който за своите 35 години няма загубена среща на ринга.

"Харесвам Кубрат. Интересен стил, добра физика, но и много разум. Време е да отстрани Кличко от върха. Единственото, което трябва да направи, е да стигне до брадичката на украинеца. Оттам нататък е лесно“, споделя 35-годишният Браун, който е с 21 победи, 18 от тях с нокаут, при професионалистите.

В същото време от екипа на Владимир Кличко организират пореден тур за негови фенове до Хамбург. Вместо за 400 евро, както бе през лятото при първоначалните записвания, екскурзията сега се предлага срещу по-малко от 300 евро. Включва път с автобус, билет за мача и две нощувки в Берлин.

Украинецът го раздава лежерно. Позира за корицата на британското списание "Баща“ и разиграва томбола с автограф във Фейсбук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички