Лекар на Кличко: Владимир ще бие Пулев с една ръка


Лекар на Кличко: Владимир ще бие Пулев с една ръка
Снимка: БГНЕС

2077 0

Словесната война между Владимир Кличко и Кубрат Пулев, изглежда, няма да има край до 15 ноември - новата дата за мача помежду им, който трябва да реши световната титла по бокс в тежка категория. В нападките към българина се включи и един от лекарите, които от години се грижат за здравето на братя Кличко - Степан Желяпов.

"Кубрат Пулев не знае какво говори. Сякаш не знае и какво ще му се случи, когато дойде денят на истината. Владимир ще го бие и с една ръка, в това няма спор.

От тази гледна точка срещата можеше да не бъде отменяна, защото щеше да има един и същи развой, както през последните 10 години, когато се боксира Кличко". С тези думи, изречени пред вестник "Комсомолская правда“ в Киев, д-р Степан Желяпов пробва да омаловажи класата на Кобрата. Той се ползва с огромен авторитет в Украйна, където завежда медицинската служба към армията - пост, осигурен му лично от Виталий Кличко, кмет на Киев от май насам.

Д-р Желяпов е бил в екипа, който бди над здравето на Виталий, преди той да сложи край на кариерата си, следил и състоянието на по-малкия от него Володя.

"Владимир има тяло на бик и организъм, който може да го държи непобедим още поне десет години, стига, разбира се, той да желае това. Шансовете на Пулев са нулеви. Срещу българина съм убеден, че всички, които уважават и обичат Кличко, ще станат свидетели на една от най-убедителните и зрелищните му победи“, заканва се лекарят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички