Кобрата се бие с Кличко с патриотични ръкавици


Кобрата се бие с Кличко с патриотични ръкавици

2129 0

Срещу непобедения почти от 10 години в професионалния бокс Владимир Кличко, Кубрат Пулев ще излезе в цветовете на националното знаме – бяло, зелено и червено. Ръкавиците на спортист №1 у нас за 2012 г. за двубоя вече са готови, пише вестник "Преса".

Всеки момент от компанията ще изпратят в клуба на Кубрат "Зауерланд“ шортите и потника му. Очаква се те да бъдат в същите цветове.

Патриотичната идея се въртяла отдавна в главата на официалния претендент за титлата във версия Международна боксова федерация. Той я споделил пред ръководството на германския си тим и мениджърите си, които го подкрепили.

Кубрат Пулев иска да не остане българин, който да не се почувства горд, когато го види да се качва на ринга на 15 ноември в Хамбург. Това е новата дата, на която той ще се изправи в 16 хилядната "О2 арена“ срещу шампиона на планетата в тежка категория Владимир Кличко.

Кобрата отдавна е готов за мача, който сам окачествява като битката на живота си. Една от най-доказаните марки спортна екипировка в "Адидас“ е удовлетворила молбата му за специално облекло за срещата.

Пулев е първият професионален боксьор, който предприема подобен ход. Дори виден родолюбец като Владимир Кличко, чийто брат Виталий е кмет на Киев, не се е обличал в жълто-сините цветове, символизиращи Украйна.

Кобрата ще види чисто новата си екипировка, след като се завърне обратно в Берлин. Това ще се случи след няколко дни, защото той все още се радва на неочакваната си ваканция у дома.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички