Легендата Ото Рамин: Гордея се с Кубрат


Легендата Ото Рамин: Гордея се с Кубрат

2863 0

По-малко от 10 дни преди дългоочаквания боксов сблъсък в тежка категория между Кубрат Пулев и Владимир Кличко българинът получи морална подкрепа от личния си треньор Ото Рамин.

"Гордея се с Кубрат. Възхитен съм от волята, упоритостта и търпението, които вложи дотук. Малцина биха оцелели психически в подобна ситуация, но той не трепна“, казва в интервю пред немските медии 60-годишният бивш наставник на националния отбор на ГДР по адрес на Кобрата.

"Изключително трудно ни бе да водим нормална подготовка. Първо, заради отлагането, но още по-тежко бе с намирането на подходящи спаринг партньори. Владимир Кличко е №1 в тежка категория, стилът му е неподражаем. Малцина боксьори приличат, макар и малко, на него. Ние обаче сме свикнали да работим и да не се оплакваме“, споделя още Рамин.

До края на седмицата той и Пулев, както и останалата част от екипа на „Зауерланд“ ще са в Берлин. От понеделник те се изнасят към Хамбург, където на 15 ноември е срещата, която ще определи дали ще има нов световен шампион при най-тежките.

"Кубрат категорично е най-силният боксьор, срещу когото Владимир Кличко ще мери сили през последното десетилетие. Не мога да знам какво ще се случи на мача. Аз лично очаквам всичко. Заедно с Кубрат сбъднахме мечтата на нашия тандем той да стигне до позицията на официален претендент. Няма да има по-щастлив човек от мен, ако Пулев сбъдне още една, да я наречем най-голямата му, мечта от детството“, завършва специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички