Кличко притеснен, вади яки пачки за спаринги преди боя с Кобрата


Кличко притеснен, вади яки пачки за спаринги преди боя с Кобрата

3608 0

Владимир Кличко и треньорите му изглежда са доста притеснени от наближаващия бой с българина Кубрат Пулев и вадят яки пачки за спаринги. Украинецът и щабът му търсят боксьори, които притежават стила на Кобрата, за да може подготовката да е максимално сполучлива. За тази цел мениджърите плащат около 500 евро на рунд на спаринг-партньорите. 38-годишният украинец се готви усилено за защитата на титлата си на Международната боксова федерация срещу Кубрат Пулев. Един от многобройните спаринг-партньори на Кличко разкри, че е бил освободен след едва една тренировка, тъй като стилът му не наподобявал този на Кобрата.

"Това беше страхотно преживяване за мен. Докато бях на ринга с Кличко, трябваше постоянно да съм нащрек, защото той не те оставя и за секунда", обясни 22-годишният Дейвид Алън. Британският боксьор се изпусна пред "Стар", че са му платили по около 500 евро на рунд плюс самолетния билет за Австрия, където украинската звезда е на лагер.

Дългоочакваният мач на Пулев ще се състои на 15 ноември в Хамбург.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички