Братът на Кобрата мрази възлюбената му Андреа


Братът на Кобрата мрази възлюбената му Андреа

3693 0

Тервел Пулев не може да понася половинката на брат си Кублат - фолк певицата Андреа. Тервел не е в добри отношения с бъдещата си снаха и никак не се обича с блондинката още от началото на връзката и с Кубрат, научи "Всеки ден" от спортисти.

Тервел и Андреа от години не се разбират. Той изпитва непоносимост към нея заради скандалното й и провокативно поведение, което демонстрира по чалготеки, клипове, фотосесии и светски събития.

По-малкият от двамата братя всячески избягвакомпанията на фолк диватаи гледа да се вижда с Кобрата насаме, без присъствието на годеницата му.

Приближени до 33-годишния Кубрат издават, че той е между чука и наковалнята заради дрязгите между двамата му най-близки хора.

"Кобрата се чувства много зле от факта, че цари напрежение, и заради това избягва да събира Андреа и Тервел в една компания", разкриват източниците на информацията.

Още когато участва в риалитито "ВИП Брадър" Тервел се изпусна, че Андреа никога не се е славела с кой знае какви гласови данни, и коментира дали снимката, на която певицата държи микрофона наобратно, е направена на шега: "Да бе, нарочно! Ти добре ли си? Все едно аз да изляза на ринга и да си разменя кецовете", коментира братът на Кобрата тогава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички