Красен Кралев с критика за "най-безсмисления и некомпетентен" спортен министър


Красен Кралев с критика за "най-безсмисления и некомпетентен" спортен министър
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

3432 0

Бившият спортен министър Красен Кралев бе избран за заместник-председател на Комисията по въпросите за децата, младежда и спорта, както и за член на Комисията по туризъм. Той се похвали в личния си профил във Фейсбук, но успоредно с това се изказа нападателно за Андрей Кузманов.

Освен това Кралев сподели, че ще положат много усилия, за да "възстановят нормалния ритъм на работа в спортния свят". Ето и всичко, което написа в социалната мрежа, без редакторска намеса:

"По време на заседание на 47то Народното събрание бях избран за заместник-председател на Комисията по въпросите за децата, младежта и спорта и за член на Комисията по туризъм.

Спортът ни прекара тежки 7 месеца под ръководството на най-безсмисления и некомпетентен спортен министър, който сме имали. Ще предстои да положим много усилия, за да възстановим нормалния ритъм на работа в спортния свят. Ще продължа да работя за развитието на българския спорт със същата енергия и усърдие, както го правех в продължение на 6 години и половина в качеството ми на министър на младежта и спорта.

Туризмът е един от най-засегнатите от кризата сектори и ще работя усилено, за да подпомогнем сектора да запази работните места и да успее да създаде нови условия за работа, съобразени с промените в икономическата и социална среда" - написа Кралев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички