Конър Макгрегър не отрече преговори с Мейуедър за реванш


Конър Макгрегър не отрече преговори с Мейуедър за реванш
Снимка: Getty Images/Guliver

1803 0

Днес звездата в ММА Конър Макгрегър нокаутира Доналд Сероне в мач, провел се в Лас Вегас. Изглежда и непобеждаваният дотук боксьор Флойд Мейуедър е голедал двубоя, защото след края му публикува в Instagram афиш на предстоящ сблъсък между него и ирландеца. Въпреки това, предвид репутацията на боксьора, някои фенове не възприеха сериозно този анонс.

На пресконференцията си след мача със Сероне обаче Макгрегър не отрече, че се водят преговори с американеца. "Видях ли поста на Флойд? Той забрави да ме сложи с шампионската титла, заради което загуби тази възможност. Шегувам се. Ще видим какво ще се случи. Ние винаги сме в процес на преговори. Всички разбират, че Флойд не се е пенсионирал, така че, този реванш ще се случи", коментира той.

Припомняме, че в първия мач между двамата, който се проведе през 2017 година, американецът надделя над ирландеца с технически нокаут в десетия рунд. Така Мейуедър остана непобеден в цялата си кариера. А с коя друга голяма спортна фигура призна, че преговаря Макгрегър вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички