Кобрата заплаши Кличко от Берлин


Кобрата заплаши Кличко от Берлин
Снимка: БГНЕС

3365 0

"Не просто ще бия Владимир Кличко, ще го нокаутирам", закани се Кубрат Пулев по време на срещата с медиите, организирана от неговият отбор "Зауерланд" вчера в Берлин. Поводът бе новият договор на мениджърската агенция на българина и телелвизионния канал SAT1.

Братята Кале и Нисе Зауерланд се договориха с медията за пряко излъчване на мачовете на боксьорите, които представляват, между които е и Кобрата. Контрактът влиза в сила от 1 януари 2015 г. , а досега "Зауерланд" - най-успешният клуб за професионален бокс в Европа, работи съвместно с друга германска медия - RD.

Пулев уважи събитието в хотел "Адлон" в Берлин заедно с личния си треньор Ото Рамин и с норвежката Сесилия Бракус. Тя е абсолютна световна шампионска и единствената жена в "Зауерланд", която Кубрат доведе за подготовка на Белмекен през юли, пише "Преса".

От седмица насам спортист №я у нас за 2012 г. е в Германия, след като тренира първо в София, а след това и на високопланинската база от средата на септември насам. Кобрата ще продължи заниманията си в залата на "Зауерланд" в Източен Берлин. Всяко негово влизане на ринга оттук до големия сблъсък с Кличко ще бъде засекретено по желание на мениджърите му.

Денят на истината е 15 ноември, а мястото - 16-хилядната "О2 арена" в Хамбург. 38-годишният украинец залага всичките си пояси на световен шампион в двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички