Кобрата вече напълни половината "Арена Армеец"


Кобрата вече напълни половината "Арена Армеец"

2302 0

Само за няколко часа Кубрат Пулев предизвика истинска истерия. Причината - пускането в продажба на билетите за неговия двубой в столичната зала "Арена Аремеец".

На 3-и декември най-добрият роден боксьор ще се изправи срещу Самюел Питър в битка за Интерконтиненталната титла на Световния боксов съвет. Този двубой може и да излъчи бъдещия съперник на Антъни Джошуа или Владимир Кличко за някоя от титлите на различните боксови федерации.

В петък следобед бяха пуснати в продажба билетите за гала-вечерта "Night of the Champions", в която главното събитие е именно двубоят на Кобрата. Само за няколко часа бяха продадени над 6 хиляди билети за мача, за който билети се продават от 20 до 300 лева, сочи справка на Sportlive.bg 

Боксовият мач на годината ще събере около 14 хиляди души в най-голямата зала у нас, като това ще е най-посетеното спортно събитие от изграждането на съоръжението насам.

До момента Кубрат Пулев има 23 победи в 24 мача на боксовия ринг, като Питър ще е едно от най-тежките изпитания пред бившия европейски и интерконтинентален първенец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички