Кубрат Пулев организира най-скъпия мач в българската история - вижте цените


Кубрат Пулев организира най-скъпия мач в българската история - вижте цените

4189 0

Кубрат Пулев зарадва милионите българи през тази седмица, след като обяви, че ще се бие в България. Събитието ще е в столичната зала "Арена Армеец" на 3-и декември, като се организира гала-вечер под името "Night of the Champions".

Главното събитие е двубой между Кобрата и Самюел Питър, в който българинът ще получи сериозен шанс да се изкачи нагоре в световните ранглисти и да търси двубой за някоя от титлите на IBF, WBO и останалите боксови федерации.

Освен това боксовият спектакъл, който Пулев организира, ще се превърне в най-скъпото спортно мероприятие в родната история.

Билетите за събитието вече се продават официално в "Eventim", като най-евтините ценни хартийки са 20. Най-високата сума за билет пък е 300 лева - няколколкостотин места, които ще бъдат край ринга - едва на няколко метра от Кубрат Пулев и неговият съперник.

Останалите билети са с номинална стойност 200, 160, 140, 120, 90, 60 и 30 лева. Това ще бъде и последният двобой на Кубрат Пулев за календарната 2016 година. В последния си двубой той стигна до победа над Дерек Чисора след съдийско решение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички