Кобрата се надъхва за Кличко с женски волейбол в Германия


Кобрата се надъхва за Кличко с женски волейбол в Германия

7790 0

Кубрат и Тервел Пулеви гледаха на живо мач от женския шампионат по волейбол на Германия. Най-известните ни боксьори подкрепиха Диана Ненова в официалния й дебют за Шверинер. Националката бе титуляр за новия си тим, който стартира с категоричното 3:0 над Кьопеникер в Берлин. Диана и Тервел са заедно от доста години и имат син - Калоян.

Кубрат пък използва волейболния мач за малко разпускане между спарингите преди сблъсъка с Владимир Кличко, пише "24 часа". Кобрата навлиза във финалната фаза от подготовката за двубоя, който е на 15 ноември в Хамбург

Междувременно стана ясно, че Ненова може да има малко изненадващ нов треньор в националния отбор. TV7 разкри, че сред потенциалните варианти за поста е и бившият наставник на мъжете Мартин Стоев. "24 часа" се свърза със специалиста, извел България до бронз на световното през 2006 г., но той каза, че на този етап не са водени разговори с него. В момента Стоев е начело на румънския шампион Томис, за който играят Андрей Жеков, Станислав Николов и Венцислав Симеонов. Очаква се договор да подпише и бившият национал Красимир Гайдарски, който кара проби.

Другата седмица ще се проведе конгресът на международната федерация в Каляри. Очаква се в Италия да бъдат обявени домакинствата на мъжката Световна лига и женския Гран при. След това ще се събере УС на нашата федерация и ще обсъди треньорските постове в националните гарнитури.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички