Кличко ревна: Пулев ме атакува психологически


Кличко ревна: Пулев ме атакува психологически
Снимка: Guliver/Getty Images

3325 0

Владимир Кличко заяви, че “Зауерланд” и Кубрат Пулев го атакуват нарочно за прословутия вече допинг контрол. Според украинския боксьор с обвиненията, че отказва проверки, всъщност се целяло да го атакуват психологически. Кобрата първи попита защо съперникът му не се подлага на постоянен контрол, както самият той е бил задължен.

“Цялата тази тема винаги идва от “Зауерланд”. И преди мача с Поветкин беше същото. Това са пълни безсмислици, аз спазвам правилата на Германската боксова федерация. Опитват се да ми влязат под кожата и да ми въздействат психологически”, заяви световният шампион в тежка категория пред “Полсат”.

38-годишната легенда се раздразни от въпроса дали Кобрата е по-силен съперник от предишния претендент за титлите му Алекс Лиапай, с когото не срещна проблеми. След мача с австралиеца имаше доста коментари, че шампионът отново си е избрал слаб боксьор за доброволна защита.

“А какво ще кажете, ако Пулев бъде нокаутиран в първия рунд? Пак ли ще се окаже слаб съперник. Не подценявам никого, винаги преди мач съм подготвен 100%, така че съперникът ми да не може да пласира нито един удар”, категоричен бе Кличко.

Той и Пулев навлизат във финалната част от подготовката си за дългоочаквания сблъсък на 15 ноември в Хамбург. Украинецът прави спаринги с трима свои сънародници в Австрийските Алпи, а най-добрият ни боксьор е в Германия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички