Кобрата: Кличко иска да ни притисне, но съм подготвен за психологическа война


Кобрата: Кличко иска да ни притисне, но съм подготвен за психологическа война

1921 0

Кубрат Пулев разкри, че е разочарован от подлите номера на съперника си в мача за световната титла в супертежка категория Владимир Кличко.Той призна, че всички журналисти са дошли при него и екипа му отвън пред залата за интервюта.

Както е известно, българинът не се яви на съвместната пресконференция пред медиите днес, тъй като от мениджърската агенция на Кличко не са допуснали хората от екипа на Пулев на нея. На хората от "Зауерланд" им е било обяснено, че на срещата могат да присъстват само трима души.

"Това не отива на световен шампион на четири федерации с толкова голям опит и с такова име. Не му отива това държание", заяви Кобрата на официалната си страница във Фейсбук.

Той е бил категоричен, че няма да влезе на пресконференцията без шефа на промоутърската му компания. От щаба на Кличко сложиха на мястото му празен стол.

"Искат да ни притиснат по всякакъв възможен начин да ни е некомфортно. Една психологическа игра, за която те изобщо нямат представа, че аз съм толкова добре подготвен. Все пак съм от България", заяви Пулев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички