Клоездач изпревари Владо Стоянов за №1 на Разград


Клоездач изпревари Владо Стоянов за №1 на Разград

1781 0

Колоездачът Мирослав Минчев стана спортист на община Разград за 2015 г. 26-годишният Минчев, който е осемкратен републикански рекордьор, изпревари в спор за първото място вратаря на Лудогорец Владислав Стоянов.

Минчев събра 237,45 точки. През тази година той е победител в дисциплината 1000 метра от републиканско първенство. На европейското първенство в Швейцария остана десети в спринта.

Владо Стоянов е с 204,67 точки. Трети, със 122,59 точки, е шахматистът Ивайло Енчев, който е с две първи места на републикански първенства – класически шах и блиц.

Победителите ще получат плакети на церемония на 10 декември.

Освен десетте най-добри спортисти призове има и за най-добрия треньор – Георги Дерменджиев; отбор на годината – „ПФК“Лудогорец 1945“, най-перспективен млад състезател до 14 години – 13-годишната Стефани Николова, състезателка от клуб „Будо-карате киокушинкай“, която е два пъти шампионка от държавни първенства кумите в кат. +50 кг.

Специална награда е предвидена и за единствения разградски участник в „Спешъл Олимпикс“ в Лос Анджелис през отминаващата година – 13-годишният Християн Данаилов е със сребърен медал от турнира по тенис за смесени двойки и с четвърто място единично.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички