Лудогорец е на път да уреди контроли с шампионите на Украйна и Румъния


Лудогорец е на път да уреди контроли с шампионите на Украйна и Румъния
Снимка: ludogorets.com

886 0

Лудогорец е на път да уреди контроли с шампионите на Украйна и Румъния. Разградчани водят преговори с Динамо (Киев) и Стяуа (Букурещ).

Плановете са първата проверка да се проведе в Испания, а втората в турския курорт Белек. В по-напреднала фаза са разговорите с украинците, информира "Тема спорт".

Двете ръководства поддържат много добри отношения и шансовете спарингът да бъде финализиран са около 60 процента.

Припомняме, че преди година те отново се срещнаха в Испания. Тогава Лудогорец се наложи с 2:1 след голове на Дани Абало и Роман Безяк.

По това време 27-кратните шампиони на Украйна се готвеха за мачовете си от 1/16-финалната фаза на Лига Европа с Гингам.

В момента Динамо (Киев) отново е начело в местното първенство с равен точков актив с Шахтьор (Донецк), като се бори и да прескочи групите на Шампионската лига. Със сигурност обаче тимът ще играе напролет поне в елиминационната фаза на втория по сила клубен турнир в Европа.

В Динамо (Киев) играе бившият нападател на ЦСКА Жуниор Мораеш. Засега контролата със Стяуа изглежда малко по-несигурна, тъй като плановете на клуба за подготовка могат да претърпят промяна след назначението на Лауренциу Регекампф. Очаква се обаче през следващата седмица да има по-голяма яснота. Ако ръководствата си стиснат ръцете, то това ще бъде трета среща между двата тима в последните три години. Предишните две срещи завършиха 1:1 и с успех на Лудогорец с 4:2.

Припомняме, че от Легия Варшава вече обявиха, че ще се изправят срещу зелените в Турция на 31 януари. От Разград обаче още не са потвърдили спаринга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички