Кличко: Пулев трябва да знае, че шампионът не се подценява


Кличко: Пулев трябва да знае, че шампионът не се подценява
Снимка: Guliver/Getty Images

2152 0

"Надявам се Кубрат Пулев да знае, че шампионът не трябва да се подценява", заяви Владимир Кличко пред RTL за предстоящия бой с българина.

"Чувствам се на 100 процента здрав и се радвам, че ще мога да пусна юмруците ми да летят", каза още Кличко. Шампионът разкрива, че в подготовката си е ангажирал за спаринги дори боксьори като олимпийския шампион Антъни Джошуа. Украинският боксьор коментира съперника си и пренасрочването на двубоя от 6 септември за 15 ноември.

"Получих травма в бицепса, може да се случи на всеки. Благодарение на отлагането Пулев имаше повече време да се подготви по-добре. Това означава, че сега той ще е по-силен, отколкото през септември. Очаквам да се боксира така, че публиката да остане доволна. Заедно с треньорите си, които ме познават отлично, Пулев имаше време да изработи различни стратегии. Нетърпелив съм да видя какво са измислили," коментира Кличко.

"Съперникът ми е много самоуверен. Няма голям опит, но показва огромно желание. Не дава индикации, че мисли за загуба, а само за победа. Преминал е добра аматьорска школа, не е губил като професионалист. Няма страх и притеснения, защото не ги е преживявал. Притежава техника, силен е на дистанция, не е лесно да го улучиш," каза още Владимир Кличко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички