Жалко! Благой Иванов – Багата загуби от молдовски гигант


Жалко! Благой Иванов – Багата загуби от молдовски гигант
Снимка: GettyImages

5309 0

Българинът Благой Иванов - Багата загуби сблъсъка си срещу Александър Романов в първия мач от галавечерта UFC Fight Night в Лас Вегас. Двубоят продължи 3 рунда, а съдиите с единодушно решение (27-30, 27-30, 27-30) присъдиха поражение от гиганта от Молдова, известен като Кинг Конг.

Молдовецът надигра тотално 36-годишния българин и съвсем заслужено спечели двубоя. Поредното поражение на Благой може да се окаже съдбоносно за него в елитната ММА организация.

Това беше неговият осми мач в UFC. Той има 3 победи и 5 загуби. Преди тазвечершната битка в зала „Ейпекс“ Иванов също беше допуснал поражение.

ПЪРВИ РУНД

Битката между двамата започна опознавателно. Те се изчакваха и дебнеха. Първият удар бе нанесен от Романов с ляво кроше. Багата отговори с дясно кроше в главата на Кинг Конг. След това нашето момче успя и да разклати леко съперника си. В края на първия рунд Романов взе надмощие и пласира 2 добри удара.

ВТОРИ РУНД

Кинг Конг започна активно тази част. Той пласира добър десен прав. Последва и тейк даун на Романов. Съдията предупреди Багата да покаже активна защита след крошета на молдовеца. Преднината на Романов беше очевидна след двете части.

ТРЕТИ РУНД

Багата се нуждаеше от чудо в третата част. Той трябваше да търси дори нокаут. Романов обаче отново нанесе тежък удар в лицето на софиянеца. След това Багата се активизира. Той пласира добър ляв прав и ъперкът. След нов удар на Романов се виждаше все повече кръв по лицето на Иванов заради причинената аркада под лявото му око. В заключителните акорди на срещата Кинг Конг отново разклати нашето момче, като направи и втори тейк даун. Така победата му бе сигурна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички