Ивет Лалова разкри най-големия си кошмар


Ивет Лалова разкри най-големия си кошмар
Снимка: Getty Images/Guliver

1688 0

Сънувам, че закъснявам за старта. Така, с чаровна усмивка Ивет Лалова коментира своите страхове пред Нова телевизия. Спринтьорката участва във финала на 200 метра на Световното първенство в Пекин и завърши седма.

Лалова обясни, че преди старт атлетите биват викани в разстояние на 30-40 минути и всъщност има малък прозорец, в който всеки излиза на пистата.

"Това е и най-големият ми кошмар, че мога да закъснея", сподели Ивет.

Спирнтьорката ни изрази огромно задоволство, че едно десетилетие след нелепия инцидент в Атина, при който счупи бедрена кост, е успяла "да надмине себе си". Знаех, че мога, казвала съм го и на близките си, бяха думите ѝ. На Световното в Пекин Лалова постигна личен рекорд в кариерата си - 22:32 секунди на 200 метра.

Ивет добави, че вече мисли за времето, след като приключи с активната си кариера. Занимавам се с лека атлетика за деца, каза тя и намекна, че може да помисли за треньорска кариера.

Хората не осъзнават колко много труд и болка се крие зад всяко постижение. Те виждат 11 секунди, на 100 метра, или 22 секунди на 200 метра, но в този безумно кратък отрязък ти трябва да покажеш всичко, което си научил през живота си и да го покажеш във възможно най-добра светлина. Това е страшно напрежение, обобщи Лалова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички