Ивет Горанова смачка конкуренцията за спортист на месеца


Ивет Горанова смачка конкуренцията за спортист на месеца
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1013 0

Олимпийската шампионка от Токио 2020 Ивет Горанова и треньорът ѝ Ангел Ленков спечелиха приза за спортист и треньор номер 1 на месец ноември. Горанова завоюва бронзов медал от световното първенство по карате в Дубай.

"Благодаря за третата награда за спортист на месеца, която получавам. Все още не тренирам активно. Очаквам и награждаването за Спортист на годината. За мен би било голяма чест, ако спечеля първото място. Много от българските спортисти се помнят с този приз и за мен би било голямо признание", заяви Ивет Горанова и добави:

"Искам да спечеля, но това не зависи на 100% от мен, а от гласовете на журналистите."

Треньорът Ангел Ленков коментира, че се гордее с постиженията на Горанова през тази година. "Гордея се с Ивет, защото на световното първенство за нас беше по-тежко, отколкото на олимпийските игри. Най-вече, защото тя успя да се пребори със себе си и намери мотивация да стигне до медал. Имаше възможност да стане първа, но за нас и третото място е повод за голяма радост", каза Ленков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички