Илиана Раева "скочи" срещу съдийството по време на чешкото Гран При


Илиана Раева "скочи" срещу съдийството по време на чешкото Гран При
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1542 0

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева, коментира начина, по който българската състезателка Татяна Воложанина бе оценена по време на Гран При турнира в Бърно (Чехия)

"Непрофесионално и неморално е да даваш за лош пример артистичността на действащ състезател. Член от бившия технически комитет направи това с Татяна Воложанина. Положихме огромни усилия в компонента артистичност, но комисията за артистичност на Гран При в Бърно отказва да види този положен труд. Оценката, която Таня получи преди минути е безобразие. Вярвам, че новият технически комитет към Световната централа (ФИГ) няма да позволи да се случва това. Браво, Таня“, коментира Раева чрез профила на Централата в социалните мрежи.

Родената в руския град Иркутск - Татяна Воложанина, зае четвърто място в многобоя на състезанието след дадената и оценка в чешката надпревара. Българката събра сбор от 116.000 точки, които за съжаление не бяха достатъчно за нещо повече.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички