Илиана Раева сподели коментар на Ицо Хазарта за изборите


Илиана Раева сподели коментар на Ицо Хазарта за изборите
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3034 0

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева използва профила си във Фейсбук, за да сподели коментара на кандидат-депутата от "Продължаваме промяната" Христо Петров за изминалите парламентарни избори.

Ицо Хазарта, както е по-познат Петров, благодари на хората, които са гласували в неделния ден, а в края на публикацията "захапа" бившия премиер Бойко Борисов, като иронично му се извини, че е събрал повече преференции от него в 25 МИР.

Раева очевидно е останала възхитена от коментара на Хазарта, след като взе изказването му и го публикува в своя профил със снимка на кандидат-депутата.

Ето какво гласи постът:

Ицо Хазарта:

“Благодаря на всеки един от вас, който намери време и смисъл тази неделя да гласува - независимо за кого. Мисля, че вашето отношение към страната ни е достойно, въпреки различните ни политически пристрастия.

На всеки шест човека, гласували на миналите избори за "Продължаваме промяната" - петима са го направили отново. След най-тежката от последните 25 години - с война, със световна финансова криза и огромна инфлация в цяла Европа - тези хора ни подкрепиха отново. Благодарим ви!

Хората, които не гласуваха имат своите основания за това. Приемам, че е трябвало да направя повече, за да оправдая тяхното доверие и да ги убедя.

Нещо лично към всички онези, които цяла година казват "мястото ти не е там", "пей си песните" и други подобни неща. След цялото оплюване, медийна гадост, лъжи, "наркоман ", "боклук" и други ласкави определения - огромната част от хората, дали гласа си за мен на предишните избори са го направили отново. Резултатът ми е двойно по-висок от този на възрожденеца под наем, който иначе много обича да говори от името на народа. Този резултат е оценка на работата ми като народен представител, а не на песните ми. Това е най-голямата болка на Мръсната машина - хората започват да разбират, че мястото на тези като мен е точно там.

Към социологическите агенции -

поздравявам ви, че този път успяхте да познаете победителя на изборите. Защо в последния месец добавяхте 5% на ГЕРБ и Възраждане, а на Продължаваме промяната отнемахте 5% е въпрос, чийто отговор знаем и аз, и вие. Може би е време да напишете декларация по този повод.

На изравнилия резултата в 25 МИР - честито. Извинявай, че пак имам повече преференции от теб.”

Преди време Илиана Раева каза за Ицо Хазарта: "Смел и безкомпромисен! Това е бъдещето на България!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Айсберги, камъни, китове, 1 седмица в годината: ФИФА и природата НЕ убиха футбола там (ВИДЕО)

Футболът е един от най-великите и обичани спортове в световен мащаб. И напук на твърдението, че нищо не е по-силно...

Реклама
Най-четени новини

виж всички