Илиана Раева: Продължаваме да се грижим за Цвети


Илиана Раева: Продължаваме да се грижим за Цвети

1987 0

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева потвърди добрата новина за изписването от „Пирогов” на Цвети Стоянова.

21-годишната гимнастичка бе приета по спешност на 14 юни с политравма след падане от шестия етаж на жилищна сграда. След дълго лечение и няколко операции, вчера едно от златните момичета на България бе изписана от болничното заведение и ще продължи със своето възстановяване.

По този повод Илина Раева използва официалния профил на БФХГ във Фейсбук, за да изкаже благодарността си към екипа на болницата, както и към спортния министър Красен Кралев.

Ето какво сподели още президентът на БФХГ във Фейсбук:

„БФХГ с радост съобщава, че вчера, 5 септември, Цветелина Стоянова беше изписана от "Пирогов" с всички възстановени функции.

БФХГ благодари на целия екип на "Пирогов" за грижите, професионализма и отношението към Цвети в лицето на проф. Миланов, проф. Габровски и д-р Илиев, както и на целия обслужващ персонал.

БФХГ изказва своята огромна благодарност и на ММС в лицето на министър Кралев за пълното финансово обезпечаване на лечението и проведени няколко операции, както и за личното отношение към трагедията на министъра.

БФХГ е осигурила и организирала следващия етап от възстановяването на Цветелина Стоянова.

Благодарим на всички за съпричастността и се надяваме за отговорно поведение на медии, познати и фенове към Цветелина, имайки предвид крехкото състояние, в което тя все още се намира.

БФХГ желае бързо възстановяване на Цвети и уверява многобройните и фенове, че ще бъде до нея в трудните моменти до пълното и възстановяване, така както беше през цялото време на престоя ѝ в "Пирогов".

Илиана Раева – председател”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички