Гриша Ганчев и Маджо поеха маркетинга на борбата


Гриша Ганчев и Маджо поеха маркетинга на борбата

3412 0

Гриша Ганчев и Младен Михалев-Маджо ще отговарят за маркетинга на Българската федерация по борба, реши новият управителен съвет на първото си заседание.

"Двамата имат дългогодишен опит като бизнесмени и като собственици на футболни клубове - съответно Литекс и Славия, се казва в съобщение на федерацията.

Както е известно Валентин Йорданов беше преизбран наскоро за президент на централата. В един период двамата имаха разногласия, а Ганчев ограничи финансирането на най-силния клуб по това време "Славия Литекс".

За генерален секретар на федерацията беше утвърден Рахмат Сукра, шампион на планетата от Токио 1990.

Йорданов ще има трима вицепрезиденти, отговарящи съответно за отделните стилове. Световният шампион и дългогодишен лидер на "Славия Литекс" Николай Гергов ще контролира делата при класиците. Медалистът от големи първенства и бивш състезател на "Левски" Тодор Ангелов ще отговаря за женската борба. На треньорската легенда Огнян Макавеев се повери единодушно сектор "борба свободен стил".

"Новият управителен съвет прие да работи активно с президента на Европейската централа и член на бюрото на световната Цено Ценов, за да е в тон с процеса на генерални промени в този спорт", се казва още съобщението на федерацията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички