Джошуа: Благодаря, Влад, ти си модел за мен, обичам те!


Джошуа: Благодаря, Влад, ти си модел за мен, обичам те!
Снимка: Getty Images/Guliver

7129 0

Британският боксьор в тежка категория Антъни Джошуа благодари на всички, които са помогнали за успеха му над Владимир Кличко тази вечер, в това число и на самия свой съперник.

"3 години и половина, 19 победи в 19 мача - н съм перфектен, но се опитвам. Ако не правиш всичко възможно, ще се провалиш. Искам да благодаря на моя треньор, на всички треньори в британския отбор - те ме развиха, и на 90-те хиляди тук на това съоръжение. Винаги трябва да оставиш егото на вратата и да уважаваш съперника. Благодаря на Влад, няма да казвам, че го уважавам прекалено, защото може да се върне да се бие с менх. Той е модел за мен, обичам го и го уважавам", започна емоционалното си изказване той.

"Ако не даваш това, което можеш, няма да успееш. Лондон, Германия, Украйна, обичам ви. Оттук насетне само ще се подобрявам. Може да си феноменален боксьор, но всичко е въпрос на характер. ВСеки може да направи това, трябва да се пробва - когато вярваш, може да се получи", допълни той.

"Не съм участвал в 12-рундов мач досега, но победих"< каза още британецът и се обърна към легендата Ленъкс Люис с думите: Ти беше мое вдъхновение!".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички