Джонсън с ясна закана към Пулев и към българските фенове


Джонсън с ясна закана към Пулев и към българските фенове
Снимка: БГНЕС

1235 0

Бившият претендент за световната титла в тежка категория Кевин Джонсън е категоричен, че феновете в зала "Арена Армеец" по никакъв начин няма да му попречат да спечели срещу Кубрат Пулев.

:Готов съм да победя Кубрат. Наслаждавам се на престоя си тук. Разглеждах много, стараех се да си прекарвам добре, срещнах страхотни хора. Тук е едно много красиво място. Ще се наслаждавам преди мача, ще се наслаждавам и след мача, а също така ще се наслаждавам след победата на следващия си двубой

И преди съм се изправял срещу съперник, който е подкрепян от феновете. Може да скандират в негова полза колкото си искат, но не може да му помогнат на ринга. На ринга сме само двамата, преди също съм бил в такава позиция и колкото и да викат, победителят може да е само един", сподели Джонсън след откритата си тренировка.

Както е известно, в петък двамата се изправят един срещу друг за интерконтиненталната титла на WBA. Гала-вечерта "Final Countdown" започва в 19:00 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички