Даниел Рикардо: Чувствам се така, както и след първата ми победа във Формула 1


Даниел Рикардо: Чувствам се така, както и след първата ми победа във Формула 1
Снимка: Getty Images/Guliver

2862 0

Австралийският пилот на отбора на „Ред Бул“ заяви след успеха си в Гран-при на Унгария във Формула 1, че се чувства така, както и след първия си успех в кариерата в най-бързата надпревара.

Пред BBC Рикардо коментира, че на „Хунгароринг“ се е получило интересно състезание, като първото излизане на пистата на колата за сигурност е помогнало на него и на тима на „Ред Бул“ като цяло, докато второто е пообъркало тактиката на отбора.

Австралиецът отбеляза, че в края е успял да се пребори за успеха и е много доволен от развоя на състезанието като цяло. Рикардо отбеляза, че с отбора и екипа му ще отпразнуват подобаващо успеха, след което ще насочат мислите си за втората част от състезателния сезон.

Състезателят заяви, че с нетърпение очаква следващият старт, който е в Белгия. Даниел Рикардо специално благодари на екипа си за успеха, като бе категоричен, че в основата на двата му успеха от началото на сезона във Формула 1 са именно хората от екипа му.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички