Даниел Караколев завърши девети на Европейското по кану каяк


Даниел Караколев завърши девети на Европейското по кану каяк

2296 0

Спортният талант на „Еврофутбол“ Даниел Караколев и патрьорът му на двойка каяк Христо Реков завършиха на девето място на 1000 метра на Европейското първенство по кану каяк до 23 години в Басков (Румъния).

Неговата сестра-близначка, която също е подпомагана от българския букмейкър, допусна грешка в събота и бе дисквалифицирана на същата дистанция. На 500 метра обаче тя достигна до финал „Б“ в неделя, където се нареди на 7-ма позиция.

Друг Спортен талант на „Еврофутбол“ – Боряна Калейн, обра медалите на международния турнир в Сараево (19-20.09.2015 г.). Тя спечели златни отличия на обръч, топка и бухалки, въпреки дългото 15-часово пътуване.

"Много съм доволна от оценките, което е моя лична победа над условията, които не бяха много добри за художествена гимнастика“, заяви Боряна часове, след като се завърна в София. „Благодаря на „Еврофутбол“, че ми дава възможност да трупам състезателен опит в различни условия“, допълни 15-годишната софиянка.

От събота до четвъртък на Гребния канал в Пловдив се провежда Държавния отборен шампионат по академично гребане във всички възрасти. Талантът на „Еврофутбол“ Десислава Георгиева финишира на първо място при жените на скиф и на двойка скул със Стойна Пенелова.

Другият талант Елизабет Кирилова бе изключително разочарована, след като на 4-ка скул и на 4-ка без рулеви завършиха първи, но по-късно бяха декласирани, а на двойка скул не бяха допуснати до участие.

Днес, на шампионата при девойките старша възраст, Бети получи частичен реванш с купата при 4-ка без рулеви и втората позиция на 2-ка скул. По-късно днес тя ще се състезава на 8-ка с рулеви, а Деси на скиф.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички