Браво! Стилияна Николова спечели още злато за България


Браво! Стилияна Николова спечели още злато за България
Снимка: Lap.bg

1314 0

Отлични новини за България! Стилияна Николова завоюва златото в многобоя на Световната купа по художествена гимнастика, която се провежда в столичната зала "Арена София".

Възпитаничката на Валентина Иванова изпълни зашеметяващо съчетанието си с лента и получи оценка от 32.450. Въпреки грешки при композицията с бухалки и последвалата оценка от 31.900, то това бе достатъчно да заслужи първата позиция.

Нейният сбор стигна 131.300 точки, след като получи 35.150 на обръч и 31.800 на топка. Още след втория поток Николова изпревари носителката на световната титла София Рафаели. Италианката се нареди втора със сбор от 128.750 точки, като грешки на лента се оказаха ключови. Тахмина Икромова от Узбекистан пък завърши трета със сбор от 126.550.

Ева Бразлиева успя да се изкачи в подреждането до шесто място. Възпитаничката на Бранимира Маркова бе невероятна на бухалки и заслужи оценка от 33.450 - най-високата до момента в състезанието на този уред.

Все пак тя допусна груба грешка около финала за композицията с лента и там получи оценка 28.450, като сборът ѝ стигна 121.200, което ѝ попречи да се качи на третото място в подреждането до момента.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички