Болезнено признание от Насар: Ако ще и Луната да свалиш, може да не си в класацията "Спортист на годината"


Болезнено признание от Насар: Ако ще и Луната да свалиш, може да не си в класацията "Спортист на годината"
Снимка: БГНЕС/ЕПА

1215 0

Един от най-изявените спортисти на България - Карлос Насар, сподели мнението си за резултатите от провелата се наскоро анкета за "Спортист на годината". Той обясни пред бТВ, че се чувства ощетен от крайното класиране, но това по никакъв начин няма да го спре. 

Насар продължава да вдига за България

Щангистът се пошегува, че дори "Луната да свалиш в София", това не ти гарантирало, че ще попаднеш сред най-добрите за годината. Той спомена и спортисти като Станимира Петрова и Божидар Андреев, които заслужавали като него по-добро класиране. 

Коментарът на Насар

"Класацията "Спортист на годината" не може да ми повлияе. Аз си имам цели и състезания, на които ме оценяват. Определено не е нещо, което ми влияе. Хубаво е въобще, че има такова събитие. В България е пълно с можещи спортисти.

Но имаше несправедливост, която се случи към мен, а и не само. Станимира Петрова назад. Божидар Андреев назад. Говорим за след десетото място. Имаше силни спортисти на 14-о и 18-о място. Доста ощетени имаше. Така самата награда губи тежестта си, а по едно време беше доста престижна.

Мисля, че е абсолютно възможно да съм "Спортист на годината". Аз винаги давам максимални резултати, но това не е награда, особено след това награждаване, която искам да спечеля. Не е моя цел. Показа се, че каквото и да направиш – ако ще и Луната в София да свалиш, може въобще да не си в класацията", сподели спортистът впечатленията си. 

Още: Мицин изпревари Насар за „Млад спортист на България“ за 2023 г.

Тирада поредна: Антъни Иванов бе гневен след церемонията за "Спортист на годината"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички