Антъни Иванов се подигра с бившия си треньор Николай Вакареев


Антъни Иванов се подигра с бившия си треньор Николай Вакареев
Снимка: Vasilen Dragomanski / LAP.bg

7863 0

Антъни Иванов отговори задочно на бившия си треньор Николай Вакареев, с който работиха известно време в Сандански и националния отбор. 

Вакареев бе избран за "Треньор на годината"

Днес ръководителят постига резултати с Петър Мицин, а Иванов го обвини, след като бе изран за "Треньор на годината", че тренира своите възпитаници с чужди тренировки. По-рано днес Вакареев отговори чрез БНТ на плувеца:

"Страшно обидени сме от тези неща, изговориха се куп лъжи и неистини, и то в този спорт, който го направи известен. Това е много непочтено отношение към състезателите и треньорите, които го направиха Антъни Иванов известен и са го изградили, и най-вече да говори така против съотборниците си от плуването, да се опитва да омаловажи резултатите.

Антъни Иванов говори неистини по адрес на Петър, както и това, че има фалшив световен рекорд. Показвам ви сертификат до президента на БФ по плуване за признаване на световния рекорд на Петър Мицин поставен на 9 юли 2023 година на 400 м. свободен стил. Това е сертификат, който издава световната федерация".

Коментарът на Иванов

Не след дълго и Антъни взе позиция по темата в социалните мрежи:

"Обидени били, нам си кви били. Момчетата на които приключихте кариерите дали не са обидени ? Не съм си уважавал “съотборниците” ? Същите тези съотборници, които мълчат за смешни пари ли ? Не ми се слушат тъпотии. Нито ми е нужно вашето уважение, нито на някой друг. Казах кратко и ясно, че АЗ ПРИКЛЮЧИХ С ВАС.

Приключих с вас като “треньора” който ви направих, приключих с вас като лицемера, който винаги сте бил, приключих и с това, че ползвате тренировки на други треньори и нямате мъжеството са го признаете. Да ми размятквате някакъв “сертификат” при положение, че всеки човек с малко мозък може да напише в гугъл Иън Торп и да види, че на 18 е бил по-бърз с 4 секунди е абсолютно елементарно.

Лъжете който искате, но истината рано или късно ще излезе наяве".

Вижте тирадата на Иванов след наградите "Спортист на годината"!

Още: Антъни скочи на Антидопинговия център със статистика: "Дано тествате всички като мен"

Антъни Иванов поздрави българските плувкини, но се подигра с "голямата звезда” Петър Мицин

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички