Ананиева: Щастливи сме, че зарадвахме българите за 24-ти май


Ананиева: Щастливи сме, че зарадвахме българите за 24-ти май

1228 0

Треньорът на българския ансамбъл по художествена гимнастика Ина Ананиева сподели радостта си от спечеления златен медал от грациите ни в многобоя на Световната купа в Ташкент.

"Това беше поредната силна световна купа за българския ансамбъл! Липсваха само Русия,които за съжаление имат контузена гимнастичка и не взеха участие! Нашите момичета допуснаха грешка първият ден на ленти, но това по никакъв начин не наруши тяхната мотивация да се борят за най-доброто на обръчи и бухалки. Вторият ден бяха спокойни, силни и успяха с безапелационна игра да спечелят Световната купа. Щастлива съм, защото в тази толкова важна предолимпийска година за втори път печелим състезание за Световната купа при участие на основните ни съперници - Италия, Беларус, Испания, Израел", коментира Ананиева пред официалния сайт на федерацията.

"В публиката имаше и българско присъствие от посолството ни в Ташкент, което ни подкрепяше през цялото време! Днес след състезанието сме поканени на коктейл в посолството по случай прекрасният ни празник 24 май! Щастливи сме, че успяхме да победим и да зарадваме милионите българи в Родината ни и по света в навечерието на светлия ни празник! Вярвам, че днес отново момичетата ще бъдат концентрирани, уверени и силни и дай Боже да спечелим още медали за България! Благодаря на целия си екип за добре свършената работа и специално на г-жа Мария Гигова, която е супервайзър на тази Световна купа и нейното авторитетно присъствие ни мотивираше още повече!", допълва тя.

"Желая щастлив празник на всички българи!", завършва Ина Ананиева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички