Шанън Бригс: Пулев е корав тип, един ден ще е световен шампион


Шанън Бригс: Пулев е корав тип, един ден ще е световен шампион

4463 0

Бившият световен шампион Шанън Бригс се изказа изненадващо ласкаво за Кубрат Пулев. Скандалният американец заяви, че българинът след време пак ще стъпи на върха у ще вземе титлата на планетата.

"Кличко се би със съперник, който имаше само 20 мача на профиринга и който успя да му нанесе силен удар още в първия рунд, каза Бригс в радиоинтервю. - Владимир проведе отлично боя, направи това, което трябваше да направи, и в крайна сметка нокаутира своя противник. Не мога да кажа, че не бях впечатлен от победата на Кличко, но от друга страна Пулев имаше само 20 мача. Той не знаеше как да действа и не бе готов за големия танц. Колко само му костваше да излезе на ринга пред тази ревяща тълпа. Публиката беше на негова страна, но той не беше готов за такава безумна подкрепа. не беше готов психически за такава голяма битка. Но Пулев е корав тип, така че според мен един ден ще стане световен шампион, просто не точно сега. Това беше впечатляваща победа за Владимир, но над силен боец, на който му липсваше опит", категоричен е Бригс.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички