Предизвикателството на Джошуа е прието - ето го следващия му съперник


Предизвикателството на Джошуа е прието - ето го следващия му съперник
Снимка: Getty Images/Guliver

28059 0

Бившият световен шампион на IBF Тайсън Фюри прие предизвикателството на Антъни Джошуа за двубой между двамата. Както е известно, непобеденият в тежка категория британец нокаутира Владимир Кличко пред 90 хиляди души на "Уембли", а това му осигури световните пояси на IBF, IBO и WBA.

Веднага след срещата Джошуа се обърна към Фюри с думите: "Тайсън, къде си. Много говориш, дай да те видим", загатвайки че иска именно бившият шампион да е негов следващ съперник.

Отговорът от Фюри не закъсня, като уличеният в употреба на кокаин бокьор е готов да се изправи срещу Антъни в "най-добрия мач за последните 500 години".

"Антъни, предизвикателството е прието. Ще дадем на света най-великия бой в последните 500 години. Ще си поиграя с теб. Ти си мечтата на всеки боксьор", написа Фюри в социалната мрежа Twitter.

Подобен двубой едва ли ще видим скоро. Дионтей Уайлдър също изрази желанието си да се бие с Джошуа за обединение на титлите на всички федерации, докато Фюри все още няма официално позволение да се завърне на ринга заради употребата на допинг и наркотични вещества.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички