Последен опит от орлов поглед: Няма и следа от Боян Петров


Последен опит от орлов поглед: Няма и следа от Боян Петров
Снимка: Фейсбук на Петров

2037 0

Няма и следа от Боян Петров. Това е установила последната разрешена операция по въздух, която са извършили от "Simrik Air". Компанията е готова да продължи търсенето, но това вече зависи изцяло от българското правителство, което е получило всички доклади на компанията, която е специализирана в спасителни операции.

"Издирващият тим по въздух завърши операцията си и заключението е, че няма открита следа нито от претърсването по въздух, нито от това по земя. В момента екипите изчакват официална позиция на правителството, което трябва да определи дали ще продължи търсенето", пише "Dream Wanderlust", чиито журналисти са в постоянен контакт с източници от спасителния екип.

"Хеликоптерите извършиха щателно претърсване този следобед, което беше и последното, което им е разрешено. Въздушното претърсване не е имало успех в издирването на Боян Петров. Изпратени са доклади на българското предимство, като от "Симрик Еър" са обяснили, че е направено всичко възможно до момента, а при решение от страна на българското правителство търсенето може да продължи. Разрешението за издирване в планината изтича днес", пише още изданието.

Пълна информация за издирването на Боян Петров четете в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички