Какво подари Кобрата на Майк Тайсън?


Какво подари Кобрата на Майк Тайсън?
Снимка: Gulliver/ Getty Images

5886 0

През ноември миналата година Тайсън Фюри победи сянката на Владимир Кличко, който имаше семейни проблеми, заяви боксовата легенда Майк Тайсън. Именитият американец е на гости в България и даде пресконференция в София, предаде репортер на БГНЕС.

"Никога не съм предполагал, че Тайсън Фюри може да победи Владимир Кличко. Харесвам го, уважавам го, но дори и за миг нямаше да предположа, че Кличко би паднал от него.

ТАЙСЪН ДАДЕ СЪВЕТ НА КОБРАТА КАК ДА СТАНЕ СВЕТОВЕН ШАМПИОН

Единственото, с което си обяснявам събитията в този мач е, че доколкото бях запознат, жена му или беше бременна и имаше някакви усложнения, или точно беше родила. След това разбрах, имало е някакви проблеми по време на бременността й.

Кличко не успя да нанесе и два сериозни удара. Това е Кличко, а имах чувството, че гледам сомнамбул на ринга. Не ставаше дума за това, че той беше по-лош от Фюри, просто него го нямаше, това не беше той. На ринга беше сянката му, а не самият боксьор. Мисля, че това може да се обясни само по този начин. Не можех да повярвам на това, което виждам и после разбрах за проблемите с жена му.

ТАЙСЪН ПРИСТИГНА В БЪЛГАРИЯ И БЕ НАПАДНАТ

Човек като е на ринга трябва да мисли само за боя, само за мача си. Не можеш да се тревожиш за съпругата си, за детето, просто няма начин да си себе си, да играеш своя бокс и съответно да победиш при такива обстоятелства.

И след всички тези добри боксьори, които беше победил, Кличко да загуби от този човек, направо бе невероятно. Ако не знаехме, че се бори с някакви психологически проблеми, че си има други проблеми, че психологически не е влязъл в срещата, спокойно можеше да кажем, че той просто е продал мача и му е легнал.

Но стана ясно, че е имал по-важни неща, за които да се притеснява в този момент", каза Майк Тайсън. Той не скри респекта си към Владимир Кличко и брат му Виталий, които за него наистина са велики шампиони. Относно българската боксова звезда Кубрат Пулев, американецът сподели, че е гледал негови боеве и определено му харесва.

Братя Пулеви подариха на Тайсън позлатена реплика на Панагюрското съкровище и два гълъба - голямата страст на Динозавъра извън бокса. Майк Тайсън каза още, че в момента се чувства улегнал и води много спокоен семеен живот.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички